Друзі, порадійте з нами за ще одну врятовану людину

 Її історія дивовижна.
Валентина Петрівна стала жертвою шахраїв, через що втратила квартиру в Києві. Вона впевнена, що в цьому замішаний її дільничний поліцейський інспектор. І тому дуже не злюбила поліцейських взагалі.

Після того, як вона стала бездомною її направив до нас один з її небайдужих колишніх сусідів.
Ми допомогли їй відновити паспорт, оформили пенсію.
Коли ми зробили пост про неї на фейсбуці, відгукнулася одна сімейна пара з Грузії. Зателефонували нам і запропонували Валентині Петрівні приїхати до них в Грузію доживати старість. У них великий будинок, батьки померли, діти живуть окремо. Вони готові прийняти Валентину Петрівну до себе і піклуватися про неї до кінця життя.
Дивно те, що вони колишні поліцейські! Зараз вони в Європі, але взимку приїдуть додому, підготують кімнату для Валентини Петрівни і будуть її чекати.

До весни нам потрібно було її кудись пристоїти, але за її мізерну пенсію неможливо знайти будинок престарілих з гідними умовами життя…
І знову таки, чудесним чином нам вдалося її прилаштувати в один приватних пансіонатів VIP-рівня для літніх людей. Велика подяка Пансионат «Жизнь Продолжается» за те, що ваша любов до людей більша, ніж любов до грошей.
Доречі, виявилось, що пансіонат розташований на вулиці Кавказька)))

Спасибі всім, хто брав участь в житті Валентини Петрівни: молитовну, моральну, матеріальну!

Разом із Александр Чекменев (Alexander Chekmenev)Ihor ShemihonДенис Горин та ін
Таке міг тільки Бог зробити!