Щедрий Вівторок

помощь бездомным

Сьогодні вівторок! Щедрий Вівторок!!! Багато людей поруч потребують допомоги. Їм справді дуже зле.

На сьогоднішній день у Києві кілька тисяч безпритульних осіб.
Значну частку з них складають літні люди старші 60 років та інваліди. Часто, саме вони опиняються на вулиці в результаті жорстокого відношення до них їх власних дітей та близьких родичів, деякі втратили житло через шахраїв. Без даху над головою, викинуті на узбіччя життя, вони змушені жити на вулиці, жебракувати.

Літні та інваліди найбільш вразливі: у них немає навіть фізичної можливості дістатися до державних соціальних та адміністративних органів, немає документів.

ГО Дім Милосердя Київ є єдиною у столиці, хто займається ресоціалізацією безпритульних літніх людей, безпритульних інвалідів, безпритульних з розумовою затримкою, надаючи їм психологічну підтримку, допомагаючи поновити документи, забезпечуючи їжею, ліками, одягом.

Зараз в Києві відчайдухами нами відкриті 4 притулки на 30 осіб. В 2019 році до організації надійшло більше ніж 300 звернень про допомогу, але через обмеженість ресурсів, дієву допомогу отримала тільки одна людина з п’яти. Через карантинні обмеження в Україні, безпритульні не мають можливості підробляти, отримувати пожертви, безкоштовну їжу. Більше того, ризик заразитися коронавірусом є надзвичайно високим для безпритульних, через соціальну, економічну та медичну незахищеність.

Щоб врятувати людей, що опинилися у скрутних життєвих умовах та літніх безпритульних ГО Дім Милосердя Київ відкрили на період карантину додатковий притулок, де люди можуть отримати необхідну допомогу: отримати ліки, першу медичну допомогу, почати процес відновлення документів, отримати психологічну підтримку, ліжко-місце, харчування, та головне отримати шанс вирватися із жорстких тисків недолі.

Допоможіть нам дати безпритульним літнім людям їжу, одяг, ліки, можливість повернутися до нормального життя у людських умовах. Ініціатива #Щедрий вівторок сьогодні #28 квітня!

Робити добрі справи так приємно! Пропонуємо долучитись до вирішення цієї проблеми: бізнес, благодійні фонди, громадські організації, приватних осіб.

Контакти ДМ Київ: +38 063 116 40 99 (також вайбер, телеграм ),
hom.kiev@gmail.com

Долучитися до грошової підтримки можна у такий спосіб:

https://api.fondy.eu/api/checkout…