Валентина Петрівна Марченко

помощь бездомным

Валентина Петрівна Марченко, киянка, 74 роки, бездомна.
Все життя пропрацювала провідницею на залізниці. У 29 років овдовіла не встигнувши завести дітей. З родичів була тільки одна сестра, яка вже померла.

Жила на Березняках в однокімнатній квартирі. Але мріяла переїхати в село, ближче до землі. Каже: я сільська — городською так і не змогла стати. На цьому і зіграли шахраї…
Якось вона познайомилася на базарі, де постійно купувала продукти, з жінкою. Через якийсь час та запропонувала Валентині Петрівні здати їй квартиру, а на літо переїхати в їх будинок в селі.

Валентина Петрівна, природно, зраділа такій пропозиції і погодилася.
Переїхала в село, навела там порядок в домі, у дворі, засіяла город … а через пару місяців приїхав господар будинку і вигнав її … Виявилося, будинок належав іншій людині.

Вона кинулася до Києва, а там в її квартирі вже інша двері, чужа людина відкрив її і показав документи на право власності. Він купив цю квартиру.
Дільничний не став і слухати Валентину Петрівну і вона пригадала, що він сам хотів купити її квартиру …
Всі речі, все майно її, поки вона жила в селі, вивезли на смітник.
Так вона в свої 74 роки стала бездомною. Скоро втратила паспорт. Поневірялася по Києву, жила у себе під будинком. Під своїм колишнім будинком.

Зараз відновлюємо їй паспорт, будемо потім оформляти в приватний будинок престарілих.
Або якщо хочете приїхати познайомитися з нею, поспілкуватися, підтримати добрим словом, допомогти, телефонуйте +3 8 063 116 40 99 «Дім Милосердя Київ»