Шамрицька Валентина Вікторівна

Я Валентина Вікторівна Шамрицька. Народилася в 1971 році в місті Києві і жила в смт Хотів. В свої 49 я залишилась без роботи, без майна, без житла, і без рідних. Все життя присвячувала сім’ї. Працювала в Інституті мікробіології старшим лаборантом. Щоб дати доньці все найкраще, деякий час їздила закордон на заробітки.  В 40 років стався перший інсульт, через чотири роки другий. Стан здоров’я почав різко погіршуватись. В 2017 році від інфаркту помер чоловік. Внаслідок пневмонії від однієї з легень залишилась третина. І в цей же період втратила доньку. Довго боролась з депресією, тому почала знімати квартиру в Києві. Врешті, наважилась продати майно, та переїхати жити в Одесу. Там і для душі спокій, та й морське повітря корисне для легень.

Товариші брата запропонували свою допомогу в операціях з нерухомістю. Довірилась. Передала паспорт та документи. Після того будь-які зв’язки з «друзями» було втрачено. Я залишилась без документів.

Через постійний кашель орендодавець попросив мене з’їхати, а оскільки вже не було куди повертатись, довелось п’ять місяців жити в притулку для бездомних, що на вулиці Жилянській. Звідти мене привезли в «Дім Милосердя».

На даний момент найбільше потребую відновлення документів, та забезпечення ліками.

Інші історії