Події лютий- березень

Пропонуємо Вам короткий роздум про Боже повеління для Свого народу в той час, коли вони будуть жити в землі, яку дасть їм Бог.
«Коли буде серед тебе вбогий, один із братів твоїх ув одній із брам твоїх у Краї твоїм, що Господь, Бог твій, дає тобі, то не зробиш запеклим свого серця, і не замкнеш своєї руки від убогого брата свого» (Втор .15: 7)

 
У цьому тексті помітна ясна послідовність замкнуте серце=замкнута рука. 

«Наші руки» (наш час, наші кошти, наша увага) замкнуті, тому що замкнуте «наше серце».


  1. Почали формування опікунської ради
  2. Зробили англомовну сторінку facebook.com/HoMKiev/
  3. 16 людей направили до притулків в різні міста України
  4. В даний час в квартирі мають притулок п’ятеро: дві жінки і три чоловіка
  5. Готуємо відеоролик на сайт ЄХБ з описом проблеми дискрімінації бездомних похилого віку та бездомних інвалідів та закликом починати її вирішувати

Продовжуємо знайомитись!

Це сім’я Андрія та Ірини Пархоменко.

Андрій диякон євангельської церкви «Емануїл» та співробітник «ДМ Київ», його жінка працює в сфері надання косметологічних послуг.допомога бездомним

В позаминулому році в Києві закрили благодійну їдальню «Стефанія», яка була чи не єдиним засобом вижити для багатьох безхатченків та звичайних людей, котрі опинилися за межою бідності.

Андрій та Ірина живуть поруч з колишньою «Стефанією». І тоді вони почали із друзями регулярно готувати вдома їжу та годувати тих, для кого це майже єдиний варіант отримати взагалі будь-яку  їжу.

Люди збиралися, їли, охоче слухали біблію, дякували, а декотрі з них просилися до притулків. Але їх не було де помити, постригти, перевдягнути перед відправкою, тому багато людей залишалось жити на вулиці.

Коли ми поєднали зусилля, ми стали єдиною командою! У багатьох з’явився шанс покинути вулицю та почати нове життя.


Також до нас навідалась небайдужа молодь з Інституту Лідерства — добре поспілкувалися та провели майстер-клас з виготовлення поробок з папіру.
Дуже радує, що у нас росте таке добре покоління!

допомога бездомним